Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Szigethalom

2315 Szigethalom, Tégla út

130 M Ft

915 493 Ft /m2

  • Lakóterület:

    142 m2

  • Szobák száma:

    4

  • Telekterület:

    500 m2

Eladó családi ház Szigethalom
1 / 8
  • Eladó családi ház Szigethalom
  • Eladó családi ház Szigethalom
  • Eladó családi ház Szigethalom
  • Eladó családi ház Szigethalom
  • Eladó családi ház Szigethalom
  • Eladó családi ház Szigethalom
  • Eladó családi ház Szigethalom
  • Eladó családi ház Szigethalom
Közvetítői azonosító: HZ093130-4627919
Azonosító: 584799

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • egyéb fűtési mód
  • 3m-nél alacsonyabb belmagasság

Leírás:

Szigethalom elegáns, csendes részén, eladó egy újépítésű, szinteltolásos, amerikai konyhás nappali+ 3 hálós, 2 fürdőszobás, modern vonalvezetésű tető, világosszürke szálcement lapokkal fedve, minimál villa.A tulajdonos prémium minőségben, a legkorszerűbb technológiákkal, prémium minőségű anyagok felhasználásával építette. A minimáldizájn egyik alapköve az egyszerűség megvalósítása eleganciával és kifinomultsággal társítva, ezen stílussal a letisztultság megalkotására törekszenek, ez tükrözi a házat kívül-belül.A bejárati fedett-nyitott előteret és képkocsibeállót, látszóbeton falakra támaszkodó acél és ragasztottfa szerkezetű látványos tető fedi. Akár 2 gépkocsi beállására is alkalmas.Elosztását tekintve rendkívül élhető. Az alsó szinten található egy tágas, kertkapcsolatos amerikai konyhás nappali, a félszinten gépészeti/mosó helység és egy élelmiszerek tárolására kialakított rész, továbbá fürdő és WC. A felső szinten 3 csodálatos panorámás szoba, fürdő. A ház összes szobájából lenyűgöző panorámát élvezhetünk. A középső gyerekszoba nagy belmagassággal lett kialakítva, mely lehetővé teszi egy nagyméretű galéria beépítését.Az épület a mai kor igényeinek megfelelő anyagok felhasználásával, igényes kivitelezéssel épül.A nagy nyílászáróknak köszönhetően az egész ház fényárban úszik.Az árnyékolásról az alsó szinten automata zsaluzia rendszer gondoskodik, míg a hálószobákban ugyancsak automata redőnyrendszer szolgálja az itt lakók nyugalmát.A telek két irányból megközelíthető.A ház magas műszaki tartalommal, valamint a helyi adottságok miatt különleges figyelemmel és részleteiben tökéletes tervezéssel és kivitelezéssel épül meg. Szigethalom legkedveltebb területén, a Duna-parthoz közel helyezkedik el, mely különleges kikapcsolódást nyújthat családok számára.A belsőépítész tervek segítik elképzelni a luxus-életérzést, ami már a látványterveken is visszaköszön.Ajánlom azoknak, akiknek fontos a belváros közelsége, de mégis nyugodt, csendes környéken képzelik el az életüket.Nincs is annál szebb, mint amikor a hatalmas teraszáról követheti a színpompás naplementét…További kérdések esetén, keressen bizalommal!

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Zoltáni Csaba

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]